Karin IJmker

Als kantoorbaas regel ik allerlei zaken voor Gert, Paul en Kaj. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk in ieders belang te denken.

Waar ik in geloof
Practice what you preach! Toen wij met identiteitsmarketing begonnen kwam dit er voor mij echt op aan. Gaandeweg kwam ik er steeds meer achter hoe mooi dit is: doen wat echt bij je past. Niet alleen voor jezelf. Ook de mensen om je heen plukken hier de vruchten van, omdat je echt leeft en werkt vanuit je hart. Ik heb ook mogen leren om de dingen die niet bij mij passen aan anderen over te laten. Die keuze te maken was/is soms best lastig, omdat ik nogal loyaal ben… Maar, nu ik hier echt voor kies, merk ik dat dit alleen maar voordeel oplevert.

Wie zou er wat missen als ik er niet zou zijn?
Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor relaties van De Betekenisfabriek. Mensen zien Gert, Paul en Kaj, maar horen en lezen vaak mij. Dat vind ik mooi. Ik bewaak de sfeer, de oprechtheid en de directheid die ons als Betekenisfabriek kenmerkt. Ook voel ik me verantwoordelijk voor de afwerking en basiskwaliteit van De Betekenisfabriek. Alles wat wij opleveren moet het gevoel van trots oproepen. Bij opdrachtgevers en bij onszelf. Dat is mijn waarde.

Mijn unieke kracht
Planning en organisatie is waar ik goed in ben. Daarnaast ben ik flexibel: waar nodig spring ik in. Ik maak hierbij geen onderscheid tussen werkdagen, weekenden en avonden. Ik doe wat nodig is en dat vind ik ook leuk. Ik houd van werken met tijdsdruk en improviseren.

Waaraan je mij herkent
Ik ben erg direct en spontaan in de omgang, trouw, meer eerlijk dan beleefd.

06 164 111 26
karin@debetekenisfabriek.nl
@karinijmker